Naar overzicht

Beleef Broadway in Hertme

Beleef Broadway in Hertme

Locatie: Openlucht Theater
Hertme
Meer lezen

Beschrijving

Solisten: Stefan Blaak en Leonie van Veen
Dirigent: Jeppe Moulijn

Na het succesvolle en uitverkochte operaconcert in 2017, krijgt de samenwerking tussen het Openluchttheater Hertme en het Oost-Nederlands Symfonieorkest een vervolg met Beleef Broadway, op zondag 17 juni 2018!

Dit jaar zit het orkest geheel overdekt, zodat de show niet gehinderd wordt door het weer. Het Oost-Nederlands Symfonieorkest brengt New York naar het Openluchttheater Hertme met muziek uit de beste films en musicals. De mooiste stukken uit onder andere The Sound of Music en My Fair Lady zijn een feest van herkenning! Met dirigent Jeppe Moulijn, sopraan Leonie van Veen en pianofenomeen Stefan Blaak kunt u genieten van een heerlijke zondagmatinee. Beleef de mooiste Broadway-klassiekers  in een feestelijk concert!

De unieke locatie in het groen van Hertme maakt dit openluchtconcert bijzonder. Het Oost-Nederlands Symfonieorkest (ONSO) is een Enschedees orkest, met sterke regionale wortels. Het orkest bestaat uit meer dan 60 leden. De leden zijn professioneel geschoolde musici, vakstudenten en vergevorderde amateurs. Sinds 2008 staat het ONSO onder leiding van dirigent Jeppe Moulijn.

Eerstvolgende concert is:

Violinkonzert von Brahms und Symphonie nr. 8 von Dvorák

Locatie: Die Glocke
Bremen (Duitsland)
Tijd: 20:00 uur
Prijs: Vanaf € 12,50
Meer lezen